Slaapmiddelen

Zijn slaapmiddelen de oplossing om jouw nachtrust te verbeteren? Denk goed na voordat je hieraan begint. Het gebruik van slaapmiddelen is een van de grootste valkuilen waar je maar in kunt stappen als je slaapproblemen hebt.

Toch worden ze nog steeds zo gemakkelijk voorgeschreven door artsen. De verklaring ligt voor de hand: dokters zijn ook maar mensen. Zij verdienen aan de medicijnen die ze jou voorschrijven.

Als je met slaapmiddelen begint dan maak je jouw slaapproblemen alleen maar erger. Het is een drug die net zo verslavend werkt als sigaretten, alcohol en heroïne. In korte tijd maak je je lichaam afhankelijk en kan je niet meer zonder.

Van slaapmiddelen ga je chemisch slapen.

 

Net als bij andere drugs went je lichaam ook razendsnel aan dezelfde dosis. Na verloop van tijd heb je meer pillen nodig om hetzelfde effect te krijgen.

En wat krijg je dan precies?

Een chemische ‘oplossing’ voor een natuurlijk slaapprobleem.Slaapmiddelen

Je lichaam  past zich ontzettend snel aan, het neemt deze nieuwe manier van slapen meteen over. Je komt terecht in een straatje zonder einde.

Zelfs de veilige slaapmiddelen zijn nog wel verslavend.

Terwijl er een prima alternatief is waardoor je weer een heerlijke nachtrust terugkrijgt op een natuurlijke manier.

Als je naar slaapmiddelen zocht dan zal je ook al over inslapers gehoord hebben. Ook inslapers zijn allesbehalve onschuldig.

Karin dacht dat ze beter kon inslapen met slaapmiddelen.

 

Heb je het verhaal van Karin wel eens gehoord? Karin  is 46, heeft een leuke maar drukke baan (wie niet?) en runt bij thuiskomst ook nog haar gezin.

Het gebeurde wel eens dat ze ’s avonds laat opgedraaid in bed kroop. Tegen de tijd dat alles weer een beetje aan kant was, nog snel even de mails nakijken…

Ze kon de slaap niet meteen vatten maar morgen was weer een nieuwe dag en ze had haar rust wel nodig. Alcohol dronk ze niet, alhoewel vriendinnen van haar een wijntje voor het slapen dronken.

Op advies van een vriendin ging ze naar de dokter. Die kon haar wel een inslapertje voorschrijven. Als ze die innam vijf minuten voordat ze naar bed ging dan viel ze zo in slaap. Gewoon om zo snel mogelijk in slaap te komen. Lekker gemakkelijk. Een klein, onschuldig pilletje, dat kon geen kwaad.

Karin lag inderdaad heel snel te slapen. Ze sloot haar ogen in bed en iets later was ze als bij toverslag vertrokken. Als ze ’s morgens opstond voelde ze zich wel een beetje anders dan voorheen, dat nam ze er maar bij. Na vier dagen wilde ze wel weer eens een nacht slapen zonder slaapmiddelen.

Wat toen gebeurde had zij niet verwacht.

 

Viel dat even tegen. Vroeger werd ze vanzelf moe als ze naar bed ging. Als ze nu haar ogen sloot dan gebeurde er helemaal niets. Ze beleef klaarwakker en had niet door dat haar slaappatroon helemaal in de war was.

Haar lichaam was al gewend geraakt aan de nieuwe manier van slapen met het onschuldige inslapertje. Na anderhalf uur gaf ze het op en nam ze er weer een. Tegen haar zin deze keer maar het was al zo laat…  Ze kon niet anders, ze moest er wel nog eentje nemen.

Karin is niet alleen, zovelen zijn haar voorgegaan en jammer genoeg zullen er nog ontelbaren volgen.

Slaapmiddelen zijn geen oplossing, je krijgt er nog een veel groter probleem bij. Het risico om je leven lang afhankelijk te zijn van medicatie en nooit meer op een normale, natuurlijke manier kunnen slapen.

Slaapmiddelen

Met de 7-Stappen Slaapmethode krijg je wel de nachtrust die je verdient.

Slapen hoort bij ons. Een natuurlijke nachtrust is alles wat je nodig hebt om de volgende dag weer kiplekker in je vel te zitten.

Je voelt je gewoon stukken beter als je op een goede manier geslapen hebt.

De Slaapmethode van Wiliam van der Klaauw geeft jou snel weer die heerlijke nachtrust en laat je ’s morgens vol energie weer opstaan.

Ga nu naar de 7-Stappen Slaapmethode en slaap weer op een heerlijke, natuurlijke manier voor de rest van je leven >>

Wil jij weer opgewekt het meeste uit je dag halen? Start dan vandaag nog met de methoden van Wiliam, veel succes!

Slaapmiddelen